Merja Korhonen - 3

Merja Korhonen

Esittely

Olen 45-vuotias sairaanhoitaja ja TtM. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja neljä koiraa. Olen asunut Kärkölän kirkonkylällä 13 vuotta ja Kärkölään muutimme Lahdesta. Harrastuksiani ovat käsityöt sekä vapaa-ajallani toimin Suomen Silmähoitajat ry:n puheenjohtajana. .

Kotikylä

Kirkonkylä

Vaaliteemat

Kärkölään kaivataan kasvua ja elinvoimaa, tarvitsemme lapsille ja nuorisolle aktiviteettia enemmän. Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin panostaminen on paras sijoitus tulevaisuutta ajatellen. Ikärakenteen muuttuessa tulevina vuosina vaaditaan uudenlaisia toimintatapoja palveluiden tuottamisessa nuorille, työtätekeville ja ikääntyneille.
Työ, asuminen, koulutusmahdollisuudet sekä päivähoitopaikat ratkaisevat, minne asetumme asumaan. Näin ollen peruspalvelut on tärkeä pitää omassa kunnassa, itsenäinen kunta turvaa parhaiten peruspalvelut asukkaille.
Toimivat lähipalvelut ikään ja asuinpaikkaan katsomatta tekevät turvallisen ja onnellisen elinympäristön meille kaikille. Lähipalveluilla takaamme arjen turvallisuutta, hyvinvoiva ihminen pitää itsestään sekä muista huolta, joten on tärkeää luoda viihtyisä, virikkeellinen ja turvallinen asuinympäristö jokaiselle kuntamme asukkaalle.
Julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin sosiaali- ja terveyspalvelujen yhdistäminen tulee olla ennakkoluulotonta ja sosiaali- ja terveyspalvelut tulee säilyttää kunnassamme.

© 2017 Kärkölän keskusta