Leena Reiman - 11

Leena Reiman

Esittely

Olen Leena Reiman, yrittäjä ja kustantaja Kärkölän Kirkonkylästä. Yritykseni Pieni Karhu Oy on julkaissut lasten ja nuorten kirjallisuutta vuodesta 1999.
Olen seitsenkymppinen ja naimisissa, meillä on kolme aikuista lasta ja kolme ihanaa lastenlasta. Olen toisen kauden valtuutettu eli valtuutettu vuodesta 2008 lähtien. Kunnanhallituksessa olen istunut 2008- 14, sivistystoimikunnassa vuodesta 2016 ja elinkeinotoimikunnassa vuodesta 2015 alkaen.
Haluan omalta pieneltä osaltani edistää yrittäjyyttä Kärkölässä. Yrittäjyydellä on mahdollista luoda uutta kasvua ja hyvinvointia kuntaamme.

Kotisivuni www.leenareiman.fi.

Kotikylä

Kirkonkylä

Vaaliteemat

On pidettävä huoli siitä, että kuntalaisten arki on turvallista. Kärkölän sosiaali- ja terveyspalvelut eli sote-palvelut siirtyvät Päijät-Hämeen maakunnan harteille. Tässä myllerryksessä on turvattava Järvelän terveysaseman toiminta nykyisessä laajuudessaan.
Kunnan on kyettävä seuraamaan ja valvomaan sosiaali- ja terveyspalvelujen tasoa. Tämä koskee erityisesti vanhusväestön palveluja ja kotihoitoa. Vaikka palvelujen järjestämisvastuu siirtyy pois kunnalta, on päättäjien seurattava kehitystä ja tarpeen tullen puututtava epäkohtiin. Lasten ja nuorten syrjäytymistä on torjuttava. Tässä työssä tarvitaan myös kuntalaisten, kolmannen sektorin toimijoiden ja seurakunnan panosta.
Kulttuuri on osa onnistunutta arkea Kärkölässäkin. Haluankin tarjota lapsille ja nuorille lukukokemuksia, järjestää näyttelyitä kaikenikäisille ja tuottaa omalta osaltani hyvää mieltä kuntalaisille.
Toivon kirjaston toimintaedellytysten vahvistamista. Kirjasto on nyt hyvässä hoidossa ja on pidettävä huoli, että näin jatkuu myös tulevaisuudessa. Minulla on visio kirjaston muuttamisesta nykyistä parempiin tiloihin, jotka voisivat toimia myös pienenä kulttuurikeskuksena.
Lähidemokratiaa on edistettävä. Tätä edellyttää myös uusi kuntalaki. Kuntalaisille on tarjottava uusia vaikuttamisen ja osallistumisen kanavia.
Minut löytää myös osoitteesta: www.leenareiman.fi sekä Facebook:Leena Reiman, twitter:@marjrei

© 2012 Kärkölän keskusta